Julkaistu Jätä kommentti

Hei kaikille!

Tässä minun Deco ja Funny legginssit. 

 

Jos et ole vielä lukenut tarinaani kaupan sivulta niin lyhyesti kerron tässä alkuun kuka JohannaDesign:n takana on. Olen Johanna Rekola ja nykyiseltä ammatiltani tekstiiliartesaani. Valmistuin vuonna 2015 ja keväällä 2018 perustin oman yrityksen JohannaDesign. Irtisanoutumiseni jälkeen edellisestä aivan erilaisesta työpaikasta, luovuus puhkesi kukkaan oikein urakalla 🙂

Olen aina harrastanut käsitöitä ja teen vieläkin jotain pientä. Mutta koulussa ollessani huomasin, että suunnittelu on minun juttuni. Pidän kaikenlaisista tekniikoista ja niitä voit siis nähdä tuotteissani. Kun saan idean niin sehän pitää sitten tietenkin kokeilla ja toteuttaa. Pääideani on kuitenkin värien käyttö.

Tällä hetkellä painatan tuotteet Latviassa, josta ne siis tulevat postitse. Jokainen tuote tehdään aina erikseen, kun asiakas tekee tilauksen. Tuotteet ovat laadukkaita ja hyvin tehty. Ei siis mitään halpatuotantoa.

Minulle saa esittää toiveita ja jos haluaa jonkin olemassa olevan kuosin tiettyyn tuotteeseen niin ota rohkeasti yhteyttä.

Ajattelin esitellä muutamia minulla olevia tuotteita. Ensimmäinen tuote on legginssit. Ne ovat todellakin pehmeät ja joustavat. Ehkä hitusen paksumpaa materiaalia kuin normi legginssit. Nyt niitä saa myös korkeampivyötäröisenä, vaikka ainakin itsellä normivyötäröleggarit eivät ole matalat.

Ne soveltuvat moneen käyttöön: liikuntaan tai ihan kotona oleiluun. Itselläni on jo kolmet 🙂

Jos tulee kysyttävää niin rohkeasti ota yhteyttä!

Mielipiteet ovat myös toivottuja 🙂

T. Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.