TARINA

14.10.2018

Hei! Olen Johanna Rekola Vihdistä. Olen nykyiseltä ammatiltani tekstiiliartesaani, joksi valmistuin 2015. Unelmani toteutuminen alkoi siitä, kun lähdin aikuisiällä opiskelemaan alaa, josta olen aina ollut kiinnostunut. Jo pienenä tyttönä ompelin käsin barbeille vaatteita. Mummoni opetti minulle neulomista ja virkkausta. Virkkaus on nykyäänkin suosikkini eri tekniikoista. Suvussani on ollut käsityön ja taiteen harjoittajia. Olipa mummillani aikoinaan Helsingissä vaateliikekin, jossa myytiin Amerikasta tuotuja naisten vaatteita. Ja hänen kutoma vihkiryijy komeilee edelleenkin Rekolan kirkon seinällä, Vantaalla. Olen myös sieltä kotoisin.

Valmistumisen jälkeen palasin vielä hetkeksi entiseen työhöni, kunnes eräänä päivänä tein sen rohkeutta vaativan ratkaisun. Irtisanoin itseni ja aloin valmistelemaan oman yrityksen perustamista. Tunsin olevani vapaa ja tuntui, että luovuuteni niin sanotusti puhkesi kukkaan. Aloin elää elämääni uudestaan. On ihanaa oppia kaikkea uutta ja mielenkiintoista.

Käytän suunnittelutyössäni eri käsityötekniikoita, piirtämistä, valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Tällä hetkellä olen innostunut käyttämään maalaustekniikkaa, joka näkyy enimmäkseen tuotteissani tällä hetkellä. Pidän voimakkaista väreistä ja haluan kokeilla rajoja. Painatan tuotteet pääosin Latviassa, jossa ne myös valmistetaan. Mummini jalanjäljillä sen verran, että tuotteet ovat lähtöisin Amerikasta ja Latviassa sijaitsee heidän euroopan osasto. Valitsen myös tuotteita Englannista.

Olen pyrkinyt löytämään vastuulliset ja luotettavat yritykset, jotta voin turvallisin mielin myydä teille asiakkaille tuotteitani. Laatu on tärkeää minulle.

Myyn myös aika ajoin taulujani, joita esittelen yrityksen facebook-sivuilla @johanna7design

Otan myös mielelläni vastaan palautetta ja toiveita.

Terveisin Johanna